Koldūnai su vištiena, sūriu, grybais TRADITIONAL, 500 g

  • Koldūnai su vištiena, sūriu, grybais TRADITIONAL, 500 g

    Tradiciniai koldūnai su paukštiena ir baravykais.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 60%: vištienos mėsa 43%, KIAUŠINIŲ baltymų masė, vanduo, SŪRIS 13% (pasterizuotas PIENAS, druska, kietiklis kalcio chloridas, PIENARŪGŠČIŲ bakterijų raugas, fermentas, dažiklis beta karotenas), baravykai 4%, druska, imbieras, česnakų granulės, grybų sultiniu milteliai. Tešla 40%: KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska. Įdaras ≥60%, iki terminio apdorojimo.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 734 kJ/ 174 kcal, riebalai 3,7 g, iš kurių sočiųjų riebalu rūgščių 1,67 g; angliavandeniai 22,8 g, iš kurių cukrų 0,2 g; skaidulinės medžiagos 1,7 g, baltymai 11,5 g, druska 0,96 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18 laipsnių C iki datos "tinka vartoti iki".
    Papildoma informacija
    Atšildyto produkto pakartotinai nesušaldyti!
  • Koldūnai su vištiena, sūriu ir grybais TRADITIONAL- skonis, kvepiantis atostogomis!

    Tradiciniai koldūnai su vištiena, sūriu ir baravykais, be jokių aromato ir skonio stipriklių. Dėl plonos tešlos, šie koldūnai yra greitai pagaminami ir juose dominuoja įdaro skonis. Šie koldūnai gali būti ruošiami net 5 būdais, todėl jie niekuoment nenusibosta. Kepti, gruzdinti ar virti koldūnai- nuspręskite patys ir mėgaukitės kaskart kitokiu koldūnų skoniu! Kvapnūs, sultingi, švelnūs ir labai skanūs koldūnai su vištiena, sūriu ir baravykais- puikus greitų pietų pasirinkimas. 

    Paruošimo būdai: koldūnai su vištiena, sūriu ir grybais TRADITIONAL

    Koldūnai su vištiena, sūriu ir baravykais gaminami neatšildyti vienu iš sekančiu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti apie 2 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį, įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes.
    • Garuose virti koldūnai: įpilti į garpuodį vandens ir įkaitinti kol užvirs. Vandeniui užvirus sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių.
    • Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-8 minutes.
    • Orkaitėje: apšlakstykite koldūnus mėgstamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių maždaug 15 minučių.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.  
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne