KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu, 500 g
KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu, 500 g
Kaina 545 €(1090 €/kg )Rankų darbo, šaldyti baltų miltų virtiniai su paukštiena.
Prekės ženklasKilmės šalisLietuvaSvoris1 kgSudedamosios dalysTešla 50% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, joduota druska, alyvuogių aliejus). Įdaras 49% (malta vištiena (89 %), kiaušiniai, joduota druska, česnakas, juodi malti pipirai, džiovinti salierų lapai. Miltai pabarstymui (1%). Gaminyje yra glitimo.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energinė vertė: 787,5 kJ/188,1 Kcal, baltymai 13,4 g, riebalai 3,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,73 g, angliavandeniai 26,9 g, iš kurių cukrų 0,24 g, druska 0,9 g.Laikymo sąlygosLaikyti ne aukštesnėje kaip -18°C laipsnių temperatūroje.Papildoma informacijaUžšaldyti greito šaldymo metodu. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti! Tinka vartoti 6 mėnesius nuo užšaldymo datos. Užšaldymo data ant pakuotės.-
KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu - tobulos tešlos ir įdaro derinys
Šaldyti rankų darbo KAVALIO virtiniai su vištiena ir saliero lapeliu yra gaminami Lietuvoje, pagal autentišką receptą. KAVALIO virtiniai su vištiena – iškirtinio skonio ieškotojams, sveikų ir aukštos kokybės produktų mėgėjams.
Paruošimo būdas: KAVALIO virtiniai su vištiena
Virtiniai su vištiena sudedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdant pamaišomi, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kai virtiniai iškyla į vandens paviršių, dar verdame 5-6 min. Nukošiame, dedame į lėkštę, paskaniname sviestu, grietine ar kitu mėgstamu užpilu ir štai virtiniai paruošti valgymui.