Ešerio, saulėje džiovintų pomidorų ir morkų užtepas AŠTUONKOJIS, 190 g
Sudedamosios dalys
Mechaniškai atskirta didžiųjų jūrinių ešerių mėsa (Sebastes Marinus) 30%, saulėje džiovinti pomidorai 28%, morkos 25%, česnakai, rapsų aliejus, druska, Provanso žolelės (bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, šalavijai, čiobreliai, peletrūnai), pipirai.
Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
Energinė vertė 1042 kJ/ 250 kcal, riebalai 15,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų 2,0 g, angliavandeniai 17,0 g, iš kurių cukrų 9,4 g, baltymai 9,9 g, druska 1,0 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti nuo 0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 d.